Payday loans
Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice | Axa prioritara 2 - Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare. Investitii pentru viitorul dumneavoastra.
Home
E-mail Print PDF

iop

Platforma online Institute of Physics oferta acces la textul integral din reviste stiintifice de cercetare in format online, fara alt suport magnetic sau pe hartie. Institute of Physics este o organizatie stiintifica non-profit menita sa dezvolte intelegerea si utilizarea fizicii. Institute of Physics este adeptul principiului libertăţii academice si isi propune să pună în aplicare acest principiu în toate activităţile.
Prin proiectul ANELiS aveti acces la 22 de reviste online cu textul integral de la numarul curent si arhiva incepand din anul 2000.

Accesati IOP Institute of Physics

Lista institutelor de cercetare stiintifica, dezvoltare tehnologica si inovare si universitatilor publice din Romania cu acces la aceasta resursa:

1.
Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), Bucuresti
2.
INCD pentru Fizica Laserilor Plasmei şi Radiaţiei - INFLPR, Bucureşti-Magurele
3.
INCD pentru Fizica Materialelor INCDFM, Bucureşti-Magurele
4.
INCD pentru Fizică şi Inginerie
 Nucleară ''Horia Hulubei'' - IFIN-HH, Bucureşti-Magurele
5.
Institutul National de Cercetari Aerospatiale-INCAS, Bucuresti
6.
Universitatea din Bucureşti
7.
Universitatea ''Politehnica'', Bucureşti
8.
Universitatea Tehnică de Construcţii, Bucureşti
9.
Universitatea de Petrol şi Gaze, Ploieşti
10.
Universitatea ''Dunărea de Jos'', Galaţi
11. INCD pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice - ICSI Râmnicu Vâlcea
12. Universitatea de Vest, Timişoara
13. Universitatea ''Politehnică'', Timişoara
14. Universitatea ''Transilvania'', Braşov
15. Universitatea ''Lucian Blaga'', Sibiu
16. Universitatea ''Babeş-Bolyai'', Cluj-Napoca
17. Universitatea Tehnică Cluj-Napoca
18. Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza'', Iaşi


INCD pentru Energie - ICEMENERG, Bucureşti
 

Anunturi

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), în calitate de beneficiar, anunţă inchiderea proiectului “ACCES NAȚIONAL ELECTRONIC LA LITERATURA ȘTIINȚIFICĂ DE CERCETARE—ANELiS”. Proiectul a facut parte din Programul Operaţional Sectorial "Creşterea competitivităţii economice", Axa prioritară 2 -"Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare, Domeniul major de intervenţie 2.2 - "Investiţii în infrastructura de CDI și dezvoltarea capacitaţii administrative", având ca Organism Intermediar Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică. Contractul de finanţare a fost încheiat la data de 11.05.2009. Perioada de implementare a proiectului a fost de 42 de luni. Valoarea totală a proiectului este de 97.431.792,32 lei, valoarea totala eligibila a proiectului este de 84.720.000 lei, valoarea eligibila nerambursabila din FEDR (83% din valoarea finantarii nerambursabile) este de 70.317.600 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national (17% din valoarea finantarii nerambursabile) este de 14.402.400 lei, co-finantarea eligibila a beneficiarului este de 0 lei, valoarea neeligibila a proiectului este de 12.711.792,72 lei. Obiectivul general al proiectului a fost asigurarea accesului gratuit al instituţiilor publice de cercetare și al universităților publice la publicaţii electronice și baze de date pe o perioadă de trei ani.